Lande Race Nurmijärvi: Suomen älykkäin juoksutapahtuma järjestetään Nurmijärven Klaukkalassa - Tätä et halua missata!

Mitä saadaan, kun yhdistetään maastojuoksu, älypelit ja aimo annos hyvää fiilistä? No tietenkin Lande Race Nurmijärvi: Suomen älykkäin juoksutapahtuma! 27.4.2024 kisattava Lande Race Nurmijärvi on aivan uudenlainen hauska aivopähkinöitä ja rehellistä maastojuoksua yhdistelevä maastoestejuoksutapahtuma, jossa kisataan parin kanssa pilke silmäkulmassa! Ilmoittaudu mukaan!

Mikä ihmeen Lande Race Nurmijärvi?

Lande Race Nurmijärvi on 27.4.2024 toista kertaa  järjestettävä huisin hauska maastoestejuoksutapahtuma (OCR-tapahtuma pienellä twistillä), joka haastaa osallistujat sekä fyysisesti että älyllisesti. Tapahtumassa juostaan parin kanssa erityinen Lande Race -reitti, jonka varrella on erilaisia esteitä ja tehtäviä. Lande Race -reitti kulkee Klaukkalassa Isoniitun maalaismaisemissa. 

Lande Race -reitillä on paljon esteitä, joissa jokainen pääsee laittamaan itseään likoon, kokeilemaan fysiikkaansa, sekä ratkomaan monenlaisia aivopähkinöitä. Tässä tapahtumassa et pötki pitkälle pelkällä voimalla, sillä tehtävien ratkaiseminen vaatii sinulta ja pariltasi myös hieman hoksottimien käyttöä.

Ilmoittaudu messiin kaverisi kanssa!

 

TAPAHTUMALLE ON NYKYÄÄN OMAT NETTISIVUT www.landerace.fi !

 

Kenelle Suomen älykkäin estejuoksutapahtuma sopii?

Tapahtuma sopii kaikille, jotka haluavat yhdistää hauskanpidon ja juoksemisen! Kaikki ovat tervetulleita osallistumaan, kuntotasoon katsomatta, mutta ole nopea, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Tapahtumassa on kaksi sarjaa:

Kilpasarja: juoksusuorituksesta otetaan aika ja parhaat palkitaan.

Elämyssarja: kelloa ei katsota ja esteitä voi halutessaan jättää väliin!

Molempien sarjojen tarkoituksena on nauttia hienosta kesäpäivästä ja liikunnan riemusta. Tärkein kilpailu käydäänkin yhdessä parin kanssa itseä vastaan!

Lisätietoja voi kysyä s-postilla landeraceinfo@gmail.com

Lande Race Nurmijärvi – Suomen älykkäin juoksutapahtuma järjestetään Nurmijärven Klaukkalassa 27.4.2024 klo.13.00 alkaen.

2023 Tapahtumavideo

Tule mukaan pitämään hauskaa Lande Race Nurmijärvi -maastojuoksutapahtumaan!

Tapahtumasta

  • Kilpasarja: Osallistujien tulee käydä kaikilla esteillä/tehtävillä. Tehtäväpaikoilla on suoritusohjeet sekä kerrottu mahdolliset aikasakot epäonnistumisesta/virheistä.
  • Lande Race tapahtuman ikäraja on 18 vuotta, mutta vähintään 15 vuotta täyttäneen on mahdollista osallistua huoltajan kirjallisella luvalla. Huoltaja ottaa alaikäisestä täyden vastuun.
  • Radalle lähdetään porrastetusti ja jokainen pari saa tietää sähköpostilla oman tarkan lähtöaikansa lähempänä tapahtumaa.
  • Tapahtumassa metallipiikkiset kengät ovat kiellettyjä osallistujien turvallisuuden sekä esteiden rikkoontumisvaaran vuoksi!
  • Jokaisella kisaajalla tulee olla oma juomareppu, juomavyö tai jokin muu vastaava, jolla kuljettaa vettä mukaan radalle. Radan varrella tulee myös olemaan vedentäyttöpiste.
  • Osallistujien tulee kunnioittaa muita osallistujia, tapahtuman järjestäjiä sekä upeaa luontoa! Roskaaminen radalla on ehdottomasti kielletty!!
 Tapahtuman tarkemmat säännöt ja ehdot voit lukea täältä!
 


2023 Tapahtuman yhteistyökumppanit


Haluatko yhteistyökumppaniksi?
Ole yhteydessä
heli@helpermovement.fi

X
X