Esittely

Heli Korhonen

Olen kolmekymppinen yrittäjä Helper Movement Oy:ssä. Ammatiltani olen liikuntaneuvoja sekä personal trainer (urheiluopistojen sertifioima). Lisäksi olen käynyt useita eri ohjaajakoulutuksia, mm. ryhmäliikunta-, kuntonyrkkeily-, kuntosali- sekä nuorten yleisurheiluohjaaja. Ja olenpas myös uimaopettajakin. 🙂

Minua määrittelee,  tottakai, myös äitiys. Meillä on mieheni kanssa kaksi ihanaa tytärtä. Lappilaisuus ilmenee varmaankin persoonassani: olen rento, positiivinen ja puhelias tapaus. 

Missioni on toimia innoittajana ja ammattitaitoisena valmentajana ja saada mahdollisimman monet ihmiset löytämään sen oman, itselle mieluisan tavan liikkua. Uskon vahvasti että jokaiselle sellainen löytyy, jos ei ole jo löytynyt. Ja useimmiten se liikunnan ilokin löytyy niiden omien lajien myötä! Puhun myös paljon siitä että jokainen liike lasketaan ja kannustan ihmisiä tekemään vaikka sen 5 tai 10 minuutin treenin, jos ei muuhun ole aikaa tai jaksamista.

Jos sinusta yhtään tuntuu että voisin sopia sinun tai yritysporukkasi (!) valmentajaksi niin ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan ilmainen alkukartoitustapaaminen (livenä tai etänä)!

Liikkumisen iloa toivotellen,

Heli Korhonen

Iloista joulua joķaiselle❣️🧑‍🎄 Toivottelen tämän treeniryhmän pikkujoulutreenistä kuvatun koosteen muodossa🙃

Suuri lämmin rutistus sinulle jonka joulussa ei nyt iloa ole, vaan elämän murheet tai/ja yksinäisyys painaa❤️❤️❤️

#helpermovement #treeniryhmä #pikkujoulut
...

#alkulämppäpeli #kivipaperisakset #ulkotreenit #ympärivuoden #helpermovement #hauskaaliikuntaa #liikunnanilo ...

🤍ASIAKASPALAUTE🤍 "Vietimme marraskuussa -22 tyhy-päivää ja Heli (Helper Movement) toi aamupäivän neuvotteluhuoneessa istumiselle vastapainoksi mukavaa liikunnallista tekemistä.

Tämä oli erittäin positiivinen kokemus, tehtävät olivat mukaansatempaavia ja leikkimielinen kisailu oli kaikenkuntoisille sopivaa.
Vaikka tehtävät olivatkin helppoja seurata ja tehdä mukana, saivat lähes kaikki muistutuksen "piilossa" olevien lihasryhmien olemassa olosta, eli saimme kevyttä treeniä, joka oli kaikille tarpeen!

Kiitokset Helille & varmasti nähdään uudestaankin 🙂

Petri Hind / Arpre Oy"

OTA YHTEYTTÄ JOS HALUAT TYÖPORUKALLESI HAUSKAA TYHY-PÄIVÄN OHJELMAA!
☎️0452781836
📧heli@helpermovement.fi
...

X
X