Esittely

Heli Korhonen

Olen kolmekymppinen yrittäjä Helper Movement Oy:ssä. Ammatiltani olen liikuntaneuvoja sekä personal trainer (urheiluopistojen sertifioima). Lisäksi olen käynyt useita eri ohjaajakoulutuksia, mm. ryhmäliikunta-, kuntonyrkkeily-, kuntosali- sekä nuorten yleisurheiluohjaaja. Ja olenpas myös uimaopettajakin. 🙂

Minua määrittelee,  tottakai, myös äitiys. Meillä on mieheni kanssa kaksi ihanaa tytärtä. Lappilaisuus ilmenee varmaankin persoonassani: olen rento, positiivinen ja puhelias tapaus. 

Missioni on toimia innoittajana ja ammattitaitoisena valmentajana ja saada mahdollisimman monet ihmiset löytämään sen oman, itselle mieluisan tavan liikkua. Uskon vahvasti että jokaiselle sellainen löytyy, jos ei ole jo löytynyt. Ja useimmiten se liikunnan ilokin löytyy niiden omien lajien myötä! Puhun myös paljon siitä että jokainen liike lasketaan ja kannustan ihmisiä tekemään vaikka sen 5 tai 10 minuutin treenin, jos ei muuhun ole aikaa tai jaksamista.

Jos sinusta yhtään tuntuu että voisin sopia sinun tai yritysporukkasi (!) valmentajaksi niin ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan ilmainen alkukartoitustapaaminen (livenä tai etänä)!

Liikkumisen iloa toivotellen,

Heli Korhonen

Ulkona liikkuen, ympäri vuoden👌☀️❄️🌦🤩 #norsupallo #ulkotreenit #helpermovement ...

Haastan sut kokeileen tätä tabata-treeniä 3 kierrosta!🤩

Liikkeet:
1. Seinä/puuistunta
2. Kyykkyhypyt (voi tehdä myös ponnistuksella ilman hyppyä)
3. Lankutus (kevyempi versio polvet maassa)
4. Vuorikiipeilijä
5. Polven nostot, kevyt vino vatsarutistus
6. Nopea tikkausjuoksu

Otatko haasteen vastaan?😝🔥

#helpermovement #tabatatraining #treenivinkki #tallenna ja #testaa
...

Etelä-Suomen pulkkakelit taitaa olla tältä talvelta jo ohi mutta pohjoisessa varmaan vielä pulkkaillaan 🤩❄️ Nappaa tästä talteen hauskoja pulkkailu-ideoita😜

#pulkkatreeni #treenivinkki #winterfun #outdoortraining #helpermovement #treeniryhmä #yritysryhmä #finland #suomentalvi
...

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.
X
X